Viorica de la Clejani, scandal monstru în stradă! A ieșit din casă și s-a dezlănțuit: „Vreți să se omoare Margherita?! Lăsați-mi copiii în pace”

Viorica de la Clejani a avut o reacție șocantă, de față cu paparazzi veniți în preajma casei sale. Imaginile au fost prezentate la emisiunea Xtra Night Show!

 

În emisiunea Xtra Night Show au fost prezentate imagini surprinzătoare cu Viorica de la Clejani. Pentru cei care nu stiu, Margherita de la Clejani a provocat recent un accident auto fără victime și polițiștii au descoperit faptul că vedeta conducea sub influența substanțelor psihoactive.

VIORICA DE LA CLEJANI, REACȚIE ȘOC DE FAȚĂ CU PAPARAZZI

„Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei, nu vreau să pățească și copiii mei cum a pățit Mălina Olinescu, care s-a dus și a murit din cauza depresiei, a presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic!

Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare?! A omorât ea pe cineva? Dumnezeu e mare, sunt lucruri mai importante în țară. Anturajul Margheritei nu este o crimă. Lăsați-mi copiii în pace.

Eu nu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară de drogați și nimeni nu face nimic. De o săptămână sunt terotizată, nu mai pot nici nici măcar să ies să îmi iau mâncare. Nu vreau ca din cauza presiunii mediatice, a comentariilor, a mesajelor, să ajungă Margherita să se omoare din cauza presiunii?!

M-ați omorât, oameni buni. Au ajuns copiii mei să fie arătați pe stradă cu degetul de toți proștii.

Ce a făcut Margherita?