Vestea primita de IPS Pimen in urma cu putin timp! A MURIT

A MURIT BĂRBATUL DIN SUCEAVA CARE A FOST TRANSFERAT LA ”MATEI BALȘ” ÎMPREUNĂ CU IPS PIMEN. ERA TATĂ A 10 COPII

Suceveanul avea 46 de ani, iar reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au anunțat, astăzi, că el stătuse, inițial, la domiciliu, tratându-se cu antibiotice și ”medicamentație simptomatică”, pentru diaree și febră. 

Pe data de 13 aprilie, bărbatul a fost internat Unitatea de Primiri Urgențe în Spitalul Județean de Urgență Suceava, cu bronhopneumonie, iar a doua zi – pentru că starea sa se înrăutățise – a fost transferat la secția de Terapie Intensivă.

Potrivit informațiilor furnizate de monitorulsv.ro, suceveanului i s-au recoltat noi probe pentru testul COVID-19, iar a doua zi a fost transferat la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, acolo unde a fost dus și IPS Pimen. Bărbatul prezenta insuficiență respiratorie, necesitând intubarea.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, băbatul decedând ieri, 24 aprilie. Era tată a 10 copii, iar fișa sa medicalăprezenta și comorbidități – hipertensiune arterială și diabet zaharat. Totodată, suceveanul era și fumător.