Veste şoc pentru fanii lui Florin Salam. Manelistul a decis, din nou, să se retragă. „Din motive personale”

Veşti proaste pentru fanii lui Florin Salam. Manelistul a decis să se retragă. Cel puţin pentru o perioadă. Chiar dacă are solicitări pe bandă rulantă, Florin Salam este decis şi nimic nu pare să-l întoarcă din drum.

Anunţul că a intrat în „concediu” a fost făcut chiar de către Florin Salam, artistul dorindu-şi ca fanii să ştie chiar din gura lui aceste lucruri. Florin Salam nu a precizat, însă, şi cât de lungă va fi pauza muzicală. ”Țin să vă anunț că din motive personale pentru o perioadă scurtă nu o să onorez niciun eveniment. Știu că sunaţi la Grasu. O să vă sune. O seară frumoasă”, a spus Florin Salam.

Florin Salam vrea să petreacă mai mult timp cu familia
Florin Salam este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de manele de la noi, iar fanii săi nu ştiu cum să mai facă să-l aibă pe artist alături la cele mai importante momente din viaţa lor. Doar că acum cei care îl iubesc şi îl vor la evenimente vor trebui să mai aştepte, pentru că Florin Salam vrea să se retragă, din nou.

Nu este prima dată când manelistul decide să ia o pauză muzicală. Cu o altă ocazie, Florin Salam a invocat probleme de sănătate care l-au ţinut pe tuşă, însă acum ar fi vorba doar de faptul că artistul vrea să petreacă mai mult timp cu familia lui.

Soţia l-a rugat pe Florin Salam să pună pe primul loc familia
Chiar dacă îşi iubeşte soţia şi copiii ca pe ochii din cap, Florin Salam i-a sacrificat de multe ori pe cei dragi în faţa fanilor, care l-au vrut la cântări. A venit momentul, însă, ca Florin Salam să-şi pună cariera pe locul doi şi să dedice mai mult timp celor dragi, aşa cum soţia lui, Roxana Dobre, l-a ruga, potrivit informaţiilor din presă.

Loading...