Veste mare în showbiz! O prezentatoare de la Antena 1 este însărcinată

Veste mare pentru fani. O prezentatoare de la Antena 1 este însărcinată pentru prima dată. Frumoasa veste nu a fost încă dată de jurnalistă, însă cei care au observat acest lucru au fost fanii îndrăgitei vedete.

O vedetă de la Antena 1 este însărcinată

Bucuria este una fără margini pentru o îndrăgită prezentatoare de la Antena 1. Aceasta urmează să devină mămică, iar peste câteva luni îşi va putea strânge copilul la piept.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Astfel, Ionela Lucan, prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00, este însărcinată. Chiar dacă îndrăgita prezentatoare nu a dezvăluit nimic până acum, fanii ei au observat că burtica sa este de gravidă. De altfel, de fiecare dată când apare în faţa telespectatorilor, Ionela Lucan alege să poarte rochiţe care să-i scoată în evidenţă burtica.

Nu se ştie, momentan, în câteva luni este însărcinată jurnalista şi nici sexul copilului, însă cert este că bucuria este una imensă în viaţa sa. „Am văzut ca ai burtica de mămică, te apreciez mult şi îmi ești foarte dragă, Superbă, sarcină uşoară, Ione🤗”, au scris două dintre prietenele sale virtuale pe Instagram.

Ionela Lucan este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1. Jurnalista a început să prezinte Observatorul orei 16.00 în urmă cu câteva luni, atunci când colega sa, Mihaela Călin, a intrat în concediu de maternitate. În urmă cu un an, pe data de 7 octombrie, Mihaela Călin s-a căsătorit cu alesul inimii ei, iar la câteva luni distanţă aceasta a anunţat că este însărcinată. La începutul lunii iulie, Mihaela Călin a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.