Vedeta nu s-a mai putut abţine:

În ultima perioadă, Oana Roman a trecut prin câteva schimbări de care este foarte mândră. Recent, vedeta a făcut un pictorial puţin mai îndrăzneţ, dar care se pare că nu a fost pe placul tuturor.

După ce a anunţat că s-a separat de partenerul său, Oana Roman a continuat să îşi vadă liniştită de viaţă şi de proiectele în care este implicată. Unul dintre acestea a reprezentat o şedinţă foto, în care Oana s-a lăsat fotografiată în ipostaze mult mai sexy decât cele cu care deja ne-a obişnuit.

Acest lucru, se pare că nu a fost deloc pe placul internauţilor care au judecat-o aspru pe vedetă. Aceasta nu a stat deloc pe gânduri şi le-a pus la punct imediat pe domnişoarele care au criticat-o.

„Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.