Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară! Vedeta și-a bucurat fanii cu o fotografie extrem de emoționantă și cu greu și-a găsit cuvintele pentru a exprima cea mai mare bucurie pe care o trăiește.

Mai mult, Dana Rogoz a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece!

Dana Rogoz este cea mai fericită! Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram.

Și nu, nu oricum, ci într-un cadru de poveste, cu o ședință foto împreună cu soțul și fiul său. Cei 3 au purtat pulovere de culoare roșie, fiecare cu un mesaj diferit pe piept, însă fotografia care a topit inimile fanilor a fost cea în care fiul Danei Rogoz ține mâna pe burtica vedetei.

Cu greu și extrem de emoționată, Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor că cei 3 sunt extrem de fericiți și le-a spus și care este sexul copilului pe care îl poartă în pântece: fetiță!

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!” a scris Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiilor pe care le-a postat.