Un tânăr de 24 de ani a murit după ce pomul pe care îl tăia i-a picat direct în cap FOTO

Durere de necuprins, într-o familie din comuna buzoiană Bisoca. Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața la începutul acestei săptămâni, după ce un arbore pe care încerca să îl taie i-a căzut fix în cap, omorându-l pe loc.

George M. făcea parte dintr-o familie de oameni simpli, dar muncitori, scrie reporterbuzoian.ro.

La cei 24 de ani ai săi, băiatul lucra cât era ziua de mare în pădure, tăind și cărând arbori grei de sute de kilograme.

Luni, George se afla alături de câțiva colegi într-o pădure din Bisoca, unde tăia un arbore. La un moment dat, drujba i s-a blocat la jumătatea operațiunii. A mers după o altă drujbă, însă chiar în momentul în care s-a întors, copacul s-a prăbușit, lovindu-l direct în cap.

Tânărul nu a avut nicio șansă. Colegii său i-au sărit în ajutor, însă George era decedat.

Prietenii și cunoscuții au cele mai frumoase cuvinte despre băiat. După o perioadă în care familia se confruntase cu mari probleme financiare, George își găsise de lucru, iar viața sa intrase pe un făgaș bun.

Ieri, familia sa l-a condus pe ultimul drum.

Viața muntenilor nu e ușoară, mulți dintre ei câștigându-și existența prin munca la pădure.

Tăietorii de lemne se expun unor pericole uriașe, deoarece arborii se prăbușesc de cele mai multe ori dintr-odată, iar unde cad, fac prăpăd.

Tot anul acesta, un alt bărbat din Bisoca și-ar fi pierdut viața după ce trupul său a fost zdrobit de un arbore pe care îl tăiase.