Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Cum a ieșit în trafic acesta

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Un șofer din Scoția a reușit să-i șocheze pe polițiștii de la rutieră, după ce au văzut în ce hal circula acesta.

Ei bine, bărbatul s-a ales cu o amendă destul de costisitoare, dar gestul său a devenit viral în mediul online. Ce a făcut acesta?

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Cum a ieșit în trafic acesta

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Gestul unui șofer din Scoția a devenit cunoscut în întreaga lume. După ce a nins, mașina sa a fost acoperită în întregime de zăpadă, iar șoferul a preferat să plece cu mașina plină de zăpadă și a curățat doar o mică porțiune a parbrizului, cât să aibă o vizibilitate minimă.

După ce a ieșit pe stradă, bărbatul a fost văzut de polițiștii care se aflau în trafic. Aceștia l-au oprit imediat și l-au amendat. Oamenii legii au rămas mască când au văzut cum a circulat bărbatul, neavând vizibilitate.

În cursul dimineții de joi, Marea Britanie a înregistrat minus 22,9 grade Celsius în mai multe zone din Scoția, fiind cea mai scăzută temperatură din ultimii 25 ani. Conform Met Office este vorba despre cea mai geroasă noapte înregistrată din 1995. De asemenea, specialiștii au emis o alertă de cod galben de ninsoare și gheață pentru mai multe zone din Scoția,în urma cărora mai multe servicii de transport au fost afectate. Specialiștii meteo au anunțat că ultima oară când temperaturile au ajuns la minus 20 de grade în Marea Britanie a fost pe 23 decembrie 2010.

Este un miracol că nimeni nu a fost rănit. Ofițerilor noștri nu le-a venit să creadă când au văzut mașina. Acest bărbat s-a pus în pericol pe el și pe ceilalți aprticipani la trafic, cât și pe pietoni, conducând mașina în aceste condiții”, a declarat inspectorul Greg Burns.

În cursul dimineții de joi, Marea Britanie a înregistrat minus 22,9 grade Celsius în mai multe zone din Scoția, fiind cea mai scăzută temperatură din ultimii 25 ani. Conform Met Office este vorba despre cea mai geroasă noapte înregistrată din 1995.

De asemenea, specialiștii au emis o alertă de cod galben de ninsoare și gheață pentru mai multe zone din Scoția,în urma cărora mai multe servicii de transport au fost afectate.

Specialiștii meteo au anunțat că ultima oară când temperaturile au ajuns la minus 20 de grade în Marea Britanie a fost pe 23 decembrie 2010.