Un clan de interlopi s-a răzbunat pe o familie din Vâlcea și le-a aprins casa, după ce proprietarul casei a salvat o fată de la prostituție

Un clan de interlopi din Vâlcea a atacat o familie în timp ce oamenii dormeau liniştiţi în casă.

Două persoane au aruncat cu sticle incendiare în curtea gospodăriei, autoturismul familiei luând foc în câteva secunde.

Este despre o răzbunare, scrie voceavalcii.ro, după ce capul familiei atacate a salvat în luna iunie o tânără din ghearele clanului, pe care aceştia o obligau să se prostitueze.

Atunci, bărbatul a reuşit să o scoată din garsoniera unde era ţinută, să o bage în maşină şi să fugă cu ea, însă au fost reperaţi de membrii clanului şi urmăriţi de aceştia cu maşina.

Membrii clanului au încercat să îi scoată de pe şosea, lovindu-le maşina din spate, însă din impact a rezultat avarierea maşinii celor doi interlopi, care nu au mai putut continua urmărirea. Astfel, fata a putut fi dusă în siguranţă la Poliţie.

Însă, fapta bărbatului a atras atenţia clanului interlop, totul culminând cu atacul cu sticle incendiare.

POLIŢIA CONFIRMĂ ATACUL

“La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de o femeie din satul Târgu Gângulești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul personal.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din cercetările efectuate s-a reușit identificarea a doi bărbați de 39, respectiv 26 de ani, din Berbești, bănuți de comiterea faptei. În fapt, cei doi s-ar fi deplasat cu un autotuism până la locuința persoanei vătămate, unde s-ar fi folosit de un dispozitv de tipul ”Cocktail Molotov”, pentru a incendia autoturismul acesteia.