Sunt uimita de Frumusețea locului deasemeni și de hărnicia călugărilor .

Aceasta postare a fost postat in grupul romania noastra

loricuța Chinan
Doamne ajuta să fi sănătos și fericit și să ai parte numai de bucurii și împliniri și tot binele din lume. LA.MULTI ANI!

Finta Florica
Nu fi supărat , ești un copil minunat faci parte dintr-o familie de oameni gospodari , te rog primește aceste inimioare de la această domnișoară , felicitări .

Marin Sandu
Ciovacarul care cere atenție, nu are mobil, nu are internet,așa că nu este așa dornic să fie salutat.
Doar niște unii, profită de sărăcia lui ,pt.a fi băgați în seamă.

Dan Postoaca
Niciodată să nu ne fie rușine că suntem țărani pentru mine chiar este o mindrie acel mic pui are mult mai mult bun simț decât mulți copii crescuți în maluri și care nu știu să dea bună ziua când trec pe lângă o persoana mai în vârstă

Gabriela Vlad
Toată admirația, dar, copile mergi la școală și învață să ști mult mai mult în viata, decât sa fi cioban, văcar și sa ai parte de tot ce îți dorești!

Maria Mioara Kotzur
Puiule , tu ești cel mai bogat din lumea asta, ai natura , ai cerul cu păsările lui , ai animalele tale!! Poate acum 55 de ani gândeam ca tine iar acum tare mi-aș dori tot ce ai tu !! Fii mândru ca ești un norocos : natura e cu tine , mult noroc si sănătate

Ioan Ciubîcă – Filpeanu
Si nu e singurul..! Să fie sănătos și cei din jurul lui/părintii să destul de intelepti să l trimită să invete….si apoi o fermă modernă si mare….

Vintu Ciobanu
FRUMOSULE SA FI SANATOS SI SA STI CA NU ESTI SARAC CA BUNU DUMNEZAU VA AVEA MARE GRIJE DE TINE SI VEI REUSI DUCI TOATE LA CU BINE

Dumitru Gospodaru
Bună micuțule ! De unde ești ca vreau cu adevărat ca eu și soția mea să te cunoaștem poate , poate te putem ajuta cumva și cu ceva ! FELICITĂRI pentru că și eu am fost ca tine și știu traiul tâu !