Strigător la cer!

Caz strigător la cer într-o localitate din nordul Moldovei. O mamă din Republica Moldova şi-a obligat băieţelul de trei ani să se sinucidă, iar scena a fost filmată chiar de ea. Ulterior, a trimis imaginile video rudelor, iar în cele din urmă acestea au ajuns şi pe reţelele de socializare.

„Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă”, se aude mama pe filmarea care i-a îngrozit pe toți cei care au urmărit-o.

Aproape de miezul nopții, după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, a fost anunțată poliția, iar oamenii legii s-au deplasat de urgență la locuința femeii. Din fericire, femeia renunțase la planul odios.

Totul ar fi început după o ceartă cu rudele și numai o minune a făcut ca micuțul să nu moară în chinuri groaznice.

„Pe parcursul zilei au avut oaspeţi nişte rude. Din spusele femeii au stat la masă, iar apoi a apărut un conflict spontan între ea şi cumnata sa, iar apoi rudele au plecat. După, femeia de 27 de ani, fiind agitată şi în urma emoţiilor negative a săvârşit acţiunile pe care le-a şi filmat”, a spus Irina Burdujan, ofiţer de presă IP, potrivit publika.md.

Atunci când au sosit la fața locului oamenii legii și o asistentă socială, femeia i-a rugat să nu îi ia copilul.

„Ea era deja liniştită şi mă ruga să nu-i luăm copilul, că ea nu-i face nimic şi copilul plângea tot după mama. A căzut în genunchi şi ţinea copilul strâns şi spunea vă rog frumos lăsaţi-l acasă”.

Ce spun vecinii femeii care l-a pus pe copil să se sinucidă în fața sa

După acest caz, mama copilului a fost transportată la spital pentru investigaţii. În prezent, micuţul se află în siguranţă şi este la mătuşa lui.

Primarul localităţii şi asistentul social au declarat că femeia de 27 de ani îşi creştea singură copilul şi locuia de ceva vreme la bunicul ei de 83 de ani.
Nu am observat-o să consume alcool sau să aibă alte probleme. E o familie normală, dacă nu exemplară. Chiar la primul tunet să despărţim copilul de mamă cred că nu e normal”, a spus primarul localității.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că au dezvăluit că femeia avea mare grijă de micuț și îl ducea la grădiniță