Ştefan Bănică Jr, la căpătâiul Cristinei Ţopescu!

Ştefan Bănică Jr a ajuns la incinerarea fostei iubite, jurnalista Cristina Ţopescu!

Artistul i-a adus un buchet de trandafiri albi!

Astăzi, 16 ianuarie, Cristina Ţopescu va fi incinerată. Familia, rudele şi apropiaţii se află lângă corpul neînsufleţit al celei care a fost considerată una dintre cele mai bune jurnaliste din România.

Paparazzi Spynews.ro, l-au surprins pe Ştefan Bănică Jr coborând din maşină cu un buchet mare de trandafiri albi. Artistul a dat mâna cu fratele Cristinei Ţopescu şi s-au îndreptat către locul în care trupul jurnalistei este depus.

Relaţia dintre Ştefan Bănică Jr şi Cristina Ţopescu
Destinul Cristinei Ţopescu a fost unul tragic, murind singură, înconjurată de animalele pe care le-a iubit cel mai mult. Cunoscuţii au transmis mesaje de condoleanţe familiei, adresând cuvinte frumoase fostei jurnaliste. La fel a făcut şi Ştefan Bănică Jr, bărbatul cu care Cristina Ţopescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii ’90. Cu toate că relaţia lor s-a încheiat după cinci ani, cei doi au respectat povestea pe care au avut-o cândva şi nu şi-au aruncat niciodată cuvinte urâte. „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei.