Simona Halep

Vestea că îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu a încetat din viaţă a întristat o ţară întreagă.

Loading...

Oamenii o iubeau şi o apreciau de fiecare dată când aceasta apărea pe micul ecran.

Nu multă lume ştie, însă Simona Halep i-a produs o mare bucurie regretatei jurnaliste în timpul vieţii sale. Astfel, după ce a câştigat turnelul de la Roland Garros, Cristina Ţopescu a ţinut să posteze un mesaj extrem de emoţionant în mediul online cu privire la bucuria pe care sportiva a adus-o atunci în sufletul său.

După cum bine se ştie, Cristina Ţopescu a avut o relaţie specială cu tatăl său, Cristian Ţopescu, care a încetat din viaţă în luna mai a anului 2018. Cei doi se înţelegeau cum nu se poate mai bine, iar vestea trecerii în nefiinţă a tatălui său i-a produs o mare durere jurnalistei. De altfel, după ce Simona Halep a câştigat Roland Garros, Cristina Ţopescu a precizat că părintele său ar fi simţit o bucurie imensă dacă trăia pentru succesul obţinut de sportiva noastră.

loading...

”Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, la vremea respectivă.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, în propria casă, duminică seara, pe 12 ianuarie. În urma necropsiei s-a aflat că jurnalista încetase în viaţă în jurul Revelionului. Astăzi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti, trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste a fost incinerat.

Loading...