S-AU DUS PETRECERILE DE CRĂCIUN ȘI DE REVELION! ”VA FI IMPOSIBIL!”

Raed Arafat a declarat că petrecerile care s-au dat imediat după alegerile locale aufost cele în urma cărora oamenii au contactat noul coronavirus.

Astfel, șeful DSU spune că astfel de petreceri nu mai trebuie să aibă loc după alegerile parlamentare, de la începutul lunii decembrie.

În acest sens, Raed Arafat crede că ar fi nevoie ca autoritățile să intervină cu măsuri stricte, și nu doar verbal.

„Pentru ziua de vot o să insistăm ca la anunțarea rezultatelor să nu existe niciun fel de sărbătoriri, ieșiri și contact fără mască.

Chiar dacă lumea va fi bucuroasă, exact asta am văzut la locale – și poate acolo a avut un impact serios.

Asta este momentul în care va trebui să venim și să interzicem chiar în scris probabil de acum ca să fim siguri că acest lucru nu se va întâmpla atunci.

Chiar dacă nici la locale acest lucru nu era permis și totuși se întâmplat.

Deci va trebui să învățăm populația că indiferent cât de bucuros ești, care este problema la momentul respectiv, să nu ajungi să transmiți această boală peste tot în comunitate”, a declarat Arafat.

S-au dus petrecerile de Crăciun și de Revelion! ”Va fi imposibil!”

În privința sărbătorilor de iarnă Raed Arafat rămâne la fel de strict.

„Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus.

Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă.

Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, este de părere Raed Arafat. scrie cancan.ro