Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega

Filmulețul care circulă în online de câteva zile, cu fata de 13 ani agresată de câteva adolescente, a revoltat întreaga opinie publică din România.

Vedetele din showbiz-ul românesc și influencerii au început să transmită pe paginile lor de Facebook și Instagram fel de fel de mesaje prin care atrag atenția asupra comportamentului violent al adolescentelor.

Smiley a postat de curând pe rețelele de socializare un mesaj legat de acest caz în care vorbește despre agresivitatea în rândul tinerilor, criticând comportamentul celor care au umilit-o pe fetiță.

„Circula pe net un filmulet cu o fetiță de 13 ani care este lovită, scuipată, umilită de  alți copii.

Poate pentru voi este o problema mică, dar pentru ea e cea mai mare problemă.

O victimă a acestui tip de agresiune poate crește cu sentimentul că toata lumea e la fel, iar ea e incapabilă să se apare.

De partea cealalta cei care au agresat-o pot deveni adulții care cred că e ok să-și faca singuri dreptate, că e permis să lovești, să insulți, să umilești, mai ales dacă cei din jurul tau te susțin.

\Violența naște doar violență, iar să o filmezi râzând sau să treci mai departe fără să-ți pese e o adevarată dramă”, este mesajul lui Smiley, postat pe pagina sa de Instagram. scrie unica.ro