Postarea Virala Numarul 9 Din Grupul Romania Noastra . Primesti aceasta orhidee de la mine ?

A 11 a postare din grupul Romania Noastra a stran 872 de like-uri

Postarea este urmatoarea

 

Comentarile cele mai lungi de la postare sunt urmatoarele :

Teodora Vintiniuc

Buna ziua, si multumes frumos pentru Orchidee

Elena Fleseriu
Multumesc,sunt florile dragi sufletului meu

Cornelia Botos
Tăiați pensiile, salariile speciale, reduceți Nr politicienilor,atunci vor fi bani,va toți vaicariti că nu sunt bani dar nu interveniți acolo unde trebuie,acest lucru se datorează incompetenților care ocupa locuri pe care nu le merită!

Viorica Popa
Tăiați pensiile speciale alți nu au nici un venit ca ați distrus voi toată industria voi aveți cite doua trei pensii și alți trăiesc și se descurca Cum pot Rușine nu va interesează de oameni decât de buzunarele și afacerile voastre la cit mai multe case pentru voi

Coca Savescu
Mai lăsați ne în pace numai despre pensie se vorbește par a noi pensionari nu avem destule pe cap ne trebuie sa ne igrijoram dacă luam sau nu am muncit o viata întreaga pentru aceasta pensie unde sunt bani care întra în sacul de pensie de la angajați și impozitele ce se iau pe pensie

Eugenia Petru
Sunt unii care au bani și plătesc numai să-și atingă scopul,nu numai asta este prioritatea momentului…ieșirea pe cale naturală a fost regizată și banii acelor pensionari s-au strâns la buget…procedeul continuă,cate valuri veți guverna??

Adriana Ciubotariu
Din 90 încoace tot asta auzim,nu sunt bani,dar ei au conturile pline cu milioane de euro și averi colosale,toți care vin la putere sunt niște hoți,e un fel de rotirea cadrelor,u unde nu mai încap la ros ciolanul le creează ministere noi.

Margareta Szakaci
Fiecare cand ajunge in fruntea tari primul cuvant ca nu sant bani dar pentru pensi speciale si langa ea si alta pensie au numai nenorocitul de oameni de rand nu poate sa fie bani nuvaie frica de Dumnezeu ca El vede ce faceti cu bani amcrezut ca mai osafie un om la conducere cine are mila si de oameni saraci si nevoias dar vad ca toti sant la fel nimeni nu tine cu saraci rusine mare !!

Mariea Rusu
TTAIATII PENSIILE SPECIALE CA EI DORM CA TRINTORII SI IAU SI SALARII SI PENSII SPECIALE SI POPORUL RONIN CARE A MUNCIT DIN GREU SI A CONSTRUITA TARA VA BATETI JOC DE EI RUSINE !!

Laurentiu Ursachi
Tăiați pensiile speciale,salarii nesimțite de la stat,300 parlamentari să rămână.restructurati aparatul de stat iar la pensii sa fie până de 6 ori mai mult decât pensia minimă.

Rafira Moise
De unde bani ministrul cind tara trăiește din împrumuturi ,toate partidele de după 89 nu a făcut nimic pentru țară a făcut pentru ei pensi speciale salari astronomice tara e indatorată pe generati.

Nastasia Nemeti
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toți ca am fost mințiți mereu de ceilalți și bani de pensii ce au fost prinși în buget sau cheltuit cum ei știu și noi pensionari am avut de suferit și încă o sa mai suferim pina vom ajunge la normal.

Elena Peltea
Ar fi bine sa țineți cont de cei care au o pensie de 890 IAR CEI CARE NU AU LUCRT AU 800 ȘI LE DAȚI 1000 DECI DIN Start E Mai Mult De 10 LA Suta. E normal fata de noi care am. muncit