Postarea Virala Numarul 9 Din Grupul Romania Noastra ce frumos iarana in Romania

Postarea virala numarul 9 a strans 679 de like uri in 2 zile

Postarea este urmatoarea :

 

Moisa Petrica Catalina

Ne este dor de zăpadă

Ioan Tivadar

Lucrurile de alta data după care tânjesc !

Iuliana Molnar

SUPER , NEMAIPOMENIT DE FRUMOS !……AUTENTIC ! MULȚUMIM CĂ AI POSTAT !

Viorica Pascalau
Pe voi va ia prin surprindere orice nu ati mai văzut zăpada Doamne fereste ori cum voi nu sunteti pregătiți cu nimic va ia asa

Liliana Cojocaru
RECUNOSC ȘI EU ÎL ÎMPODOBEAU MAI DEVREME DEOARECE VREAU SĂ MĂ BUCUR DE EL MAI MULT TIMP NU VĂD NIMIC RĂU ÎN ASTA

Maria-Magdalena Kovacs
O seară frumoasă , vă salut din Sighetu Marmației

Padureanu Silviu
Pentru ca deja sunt satul de acest subiect am sa încep asa
Nu sunt de acord nici eu cu certificatul verde sau vaccinare obligatorie și consider ca se pot găsi alte metode de limitare a răspândirii virusului.
Totodata pentru ca sunt satul de atâtea discuții pro și contra a orice hai sa facem în felul următor și anume sa ridice toate restricțiile, pacienții COVID sa fie internați doar în spitalele de boli infectioase și pt ca nu ar exista locuri destule sa trieze la internare cazurile grave cu șanse mai mari de vindecare restul acasă, sa aducă medicamente în tara sa se poată trata omul singur acasă după cum considera ca oricum medicul de familie nu are timp și nici cunoștințele necesare sa gestioneze toate cazurile, testarea ca și acum (gratuita pt cei cu simptome sau test rapid pozitiv, contra cost pt cei care vor testare de verificare la cerere). Altfel zis scăpa cine poate.
Asa e mai bine? va convine? va place?

Emilia Tatoiu
De unde si , concluzia ca noi romanii chiar ne tragem din maimuță, suntem mereu in curul gol , acum mai mult ca oricând !

Nelu Chitulea
Hooo ca nu dau turcii ,aici nu este armata ,exista legi si constitutia României ,daca oamenii nu mai merg la munca ,cei nevaccinati ,voi nu mai aveti de unde sa luati salariu ,voi nu produceti nimic ,doar saraciti tara si bugetul României !!

Gabriela Apostol
Nu vreau să spun că suntem un popor complexat. Cum se poate ca cineva să râdă de altul pe motiv că are kilograme în plus?!? Mi se pare primitiv. Să fiți sănătoasă și împlinită, doamnă!

Marioara Creanga
Sănătate să ai… nu lumea plătește… mâncarea facturi și tot ce-ți trebuie… lumea sa fie sănătoasă iar tu… sa fi mulțumită… pentru ce ți-a dat Dumnezeu!!!

Lebada Neagra
Părerea mea de femeie care a trecut prin experiența asta este că prea multe femei exagerează cu aceasta stare de graviditate de parcă sunt unicele (!) și adoptă aceste ținute mulate , mai au puțin și ies goale pe strada . Nu are legătură cu graviditatea ci doar cu bunul simț.

Danai Rusu
Sa fiti SANATOASA SI O NASTERE USOARA LUMEA E REA SI VORBELE LOR NU AR TREBUI SA VA ATINGASANTETI SUPER DE FRUMOASA

Maria Hritcu
Lasă lumea , mulțumește bunului Dumnezeu pentru Binecuvântarea de a aduce pe lume un suflet de om !
Naștere ușoară și Domnul să te Binecuvânteze !!