Postarea Virala Numarul 7 Din Grupul Romania Noastra

Postarea a 7a din grupul Romania Noastra a strans 600 de like -uri si 2,100 de distribuiri

Ce parere aveti ?

Postarea este urmatoarea:

 

Mary Lou

Foarte trist si adevărat speram că o fi bine pe lumea cealaltă. Doamne ajută la toată lumea.
AMIN!

Camelia Negutescu
Da,așa este!
Doamne ajută pe toată lumea!
Amin!

Elena Oprea

Da. Asa este. Va veni o vreme când sufletul se desprinde dr corp. Sufletul merge acolo unde trebuie ,iar corpul va merge în pământ unde ii este locul. De noi depinde dacă sufletul merge la bine prin fapte bune,post milostenie și rugăciune ,sau va merge la rău printr-un trai urat neadecvat calității de om venit pe fata pământului cu niște daruri .
Doamne ajuta !

Ketty Naca

DOAMNE AJUTA AMIN ! Este un adevăr și trebuie să fim recunoscători

Anca Ancaidi Szabo

Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să aibă milă de fiecare dintre noi copii bunului Dumnezeu de pe acest pământ și să ne călăuzească pașii! Amin!

Pasca Cosmin
Cum producătorii de vaccinuri nu sunt societăți de caritate, se așteptă și la câștiguri de pe urma lor. Business Insiders a și dezvăluit care sunt așteptările unuia dintre producători.
Pfizer speră să câștige din vaccin în 2021 aproape cât întregul venit din 2020! Venitul estimat din vaccin pentru acest an este de 36 mld. $, iar venitul total în 2020 a fost 41,9 mld. de dolari.

Greavu Nicolae
Stați liniștiți… băiatul lui este milionar în euro și îl ajută în permanență.
Băiatul lui de ani de zile este secundul lui Cosmin Olăroiu.

Niculai Diaconescu
Eu le-am sugerat de mult să-şi schimbe titulatura în ,,Tampeniile Romaniei”.Acum plang de mila Rică , maine o să-l pangă pe Mircea Lucèscu şi tot aşa.

Hanganu Beatrice
Cum adică:”și-a lăsat părinții?”…numai tâmpenii scrieți…lăsați-i în pace să-și vadă de viața și de fericirea lor,cum vor ei..nu alții…

Sghibolt Marioara
Pe cine nu-l lași să moară , nu te lasă să traiesti! Pe care sunt așa nu merită sa-i ajuți le place în sărăcie că nu trebuie să depuna efort…doar la facut de copii și cu cât sunt mai mulți copii lumea e mai miloasă.Doamne

ai milă de noi și dacă tot ne lași pe pământ dă-ne si minte!

Maria Salomea
Auzi , gunoiu tot gunoi rămâne orce i ai da si orce i ai face nu le place efectiv curatenia si gata nu au grija de nimic folosesc o săptămână și apoi e bun de ţâpat la gunoi și altu are grija de o haina 20 de ani..

Petrea Iuliana
Știu cum este, și eu am primit asemene jigodi la început păreau îngeri la chip dar în timp s-a dovedit că de fapt Pe cine nu lași a muri nu te lasă a trăi ,am crezut că sunt singura miloasă luată de prostă Eu ma-m lecuit mai bine să fi nepăsător și să păstrezi distanța de idioți

Gigi Serban
„Daca ai casa prea mare,decât să bagi pe cine nu trebuie, mai bine baga un mărăcine” zicere din popor