Postarea Virala Numarul 6 Din Grupul Romania Noastra Chiar daca e sarac face ceai pentru bunica lui

A 6 postare virala din grupul Romanai Noastra a stran 1,900 de like uri .

Ce parere aveti ?
Este urmatoarea :

 

Florică Theodor-Gabriel

Ești foarte bogat, ai un suflet nobil. Puțini sunt aceia care fac un ceai bunicilor.Să-ți dea Dumnezeu sănătate și o viață frumoasă!

Carmen Tomescu

Nu te supăra pe cei care vorbesc de tine, mulțumește lui Dumnezeu, și ai grijă de bunica ta mai departe. Ești un copil cu suflet mare, puțini mai fac așa ceva.

Angela Stoica

Nu ii luă în seamă pe cei care râd ei nu știu dece o fac pentru că sunt ignoranți ….sa știi că și noi am avut o soba că a voastră !!!!….și știi ce tu ești cel mai bogat copil dintre toți copii din școala ta și știi dece ???…îți zic eu TU AI DEMNITATE ….să ai o zi frumoasa și să te bucuri de sărbătorile care vor veni !!!!

Marcela Ganea

Esti un scump si ne place de tine copil cu suflet mare! Te imbratisam cu toata dragostea!

Georgeta Ciubota
Oameni buni nu au noroc dar nui nimic tu să îți păstrezi puritatea ta pe mai departe și să îi ignori pe cei proști

Georgeta Vasile

Bravo puiule nu trebuie să te întristeze că copii rid de sărăcia ta fii dirz demn de învățătură și în timp vei ajunge o de nădejde
Noapte bună și vise flăcău

Doina Radu

Ingeraș drăgălaș, Dumnezeu să te țină sănătos, pentru a avea bunicuța ta un sprijin de nădejde! Bravo, micuțule!

Elena Mitrasca

Dacă toți copii ar fi așa atenți cu bunicii ca tine ar fi foarte bine .Sănătate bunici șiție copil minunat.

Elena Hanga

Sa fi sănătos copile sa ai grija de bunica …..și lasa-i pe cei care rad …..ca e vai de ei

Sissi Innstock

Nu i nimic de ras…. Ai soba pe lemne, ai caldura cand si cat vrei. Important e sa fiti voi sanatosi. Si faptul ca ii faci ceai bunicii arata ca estibinecrescut si ai suflet mare.

Nita Viorica

Tu ești un copil frumos și foarte bogat ca a ai o educație frumoasa și ai grija de bunica sa fii sănătos și sa ai mult noroc,!

Ecater

ina Urs

Colegi tai sunt needucati de parinti ca nu lea spus ca pe orcine poate ajuta la greu mai ales pe bunici felicitari ai o edocatie frumoasa

Maria Florina

Esti un copil cu Credinta, sincer, frumos. Trebuie sa ne multumim cu cea ce avem. Dumnezeu sa iti dea putere, sanatate sa cresti mare.???

Jeni Lionida

Din ăștia ies copii cuminți și deștepți, să fi sănătos și să ai grijă de bunica ta îți doresc multă sănătate băiat frumos la suflet și la tru

Severa Milea

Fragile sărăcia nu e o rusine .Bogăția a ,o rusine ca e din bani furați Tu esti un înger si DUMNEZEU TE IUBESTE
!Sînt multi săraci in Romania din vina guvernelor de hoti ce de 31 de ani tot fura.Dar ei ,sînt mai săraci ca noi.Eu daca as sti cine esti tu pui mic chiar de nu sînt bogata as dori s-a iti trimit un vadu de sărbătorii.Dar s-a sti ca ma rog pentru tine si bunica ta ca,DOMNUL S-A ITI ADUCA MULTA SANATATE SI LA BBUNICA.!***
PUI DRAG.!!