Postarea virala nr 1 din grupul Romania Noastra

Prima postare virala din grupul Romania Noatsra este urmatoarea

Postarea a adunat 1,200 de like uri in 12 ore

Printre cele mai importatnte comentarii sunt urmatoarele

 

  Petru Kocsar
Am toataadmiratia ptr.curajul și dragostea fata de acest copii dar nu ajunge .cine asigura partea materiala și asistenta socialaptr.c fizic greu singur .

Any Văduva
Toată admirația pentru un așa tătic.D/zeu v/a avea grije atât de copilașii lui cât și de el!

Vasilisa Pavlov
D-zeu sa-i dea înțelepciune, putere și răbdare
Cu siguranță că va fi răsplătit de tot cea ce face

Traian Patru
dumnezeu sal bine cuvinteze si pe el si pe cei trei copilasi ailui saledea dumnezeu sanatate multa si lor si la tata lor

Iulian Neagoe
Dumnezeu so ierte iar tu sa fi tare si puternic roagate la bunul dumnezeu sa îti dea sanatate sa poti munci si sa cresti copii pentru ca ei sunt comoara si averea ta.domnul sa fi cu voi .

Alexandra Buica

Felicitari!Multă sanatate si putere psihică si trupească taticului.
Da si tata a fost in aceeași situatie. Dupa moartea mamei, la nasterea surorii mele, am ramas trei copii, dar a fost ajutat de bunica din partea mamei care statea cu noi cât timp tata mergea la munca să aibă un salariu pentru a ne intreține! Dar, de, noi am fost la țară, alte vremuri… in 1977, nu erau condițiile care sunt acum!

Gabriela Gelsomina Marin
Felicitării!!!
Să-i de-a Bunul Dzeu sănătate, iubire și puterea de a munci să crească mari cei trei îngerașii in ziua de azi mai rar exista un astfel de bărbat sufletist, iubitor și dedicat familiei.

Constanda Ilie
NE RUGAM DE SANATATE,SA DEPASIM SA TRECEM DE PRAPASTIA. ASTA MARE ,CU PANDEMIA. SA NU MAI MORAUMEA TINARA,SA MORA DE,BATRINETE. BUNUL DUMNEZEU. ,SAI FIE MILA DE NOI NEPUTINCIOSI,SA STEARGA PANDEMIA. SI SA VINA BUCURIEA PENTRU OR CE FINTA OMENESCA ,AMIN.

Petruta Spiridon
Asemeni barbati sint pe cale de disparitiie !Felicitari sa aveti sanatate si viata lunga linga acei ingerasi !

Liliana Babanescu
Sa va trăiască copii și șa va dea Dumnezeu putere sa treceți peste toate greutățile

Maria Saviuc
Sunteți un tată exemplu Felicitări, multă sănătate și putere să vă creșteți prințesele,să vă bucurați de ele!

Maria Sim
Un exemplu de tătic care este ajutat de Bunul Dumnezeu să crească cele trei fetițe. Bunul Dumnezeu și Maica Sfântă să-i dea multă sănătate să le vadă mari.

Liliana Baranga
Nu am cuvinte
Dumnezeu să aive paza lui
Să-l ferească de rele să poată să crească hncerasi !

Mihai Poteras
Dumnezeu sa ii ajute pe toti sa le dea sanatate si putere sa ajunga la maturitate copii ca sa poata la randul lor sa il faca mandru si fericit ca are asa urmasi !!

Petre Ladaru
Sa dea
Domnul ca est guvern sa nu mai vadă sa între în
Parlament

Panselia Bandea
Mi se pare normal doar el ia făcut câte femei sunt care -și cresc singure copiii? Părinții mei au crescut noua și nu s-a plâns s-au cerut cuiva ceva

Liliana Cercel
Știu cum e… Și Bunicul a prins ultimul Război Mondial iar bunica murise și el a rămas cu 4 copii între 2 și 5 anișori…. Mama avea doar 2 ani. Și lui Bunicul nu ia fost ușor singur cu 4 copii micuți