“PÂNĂ ATUNCI, NU ARE CE CĂUTA LA MINE ACASĂ!”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o voce extraordinară, care surprinde de fiecare dată publicul, cu fiecare piesă lansată.

Are o relație de mai mulți ani cu Răzvan Simion, dar cei doi nu vor fi ămpreună de Sărbători. Cântăreața a făcut public și motivul în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâln
esc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble.

De precizat că artista provine dintr-o familie numeroasă și cu frica lui Dumnezeu, dar prezentatorul TV nu l-a cunoscut, însă, pe tatăl iubitei sale.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a mai adăugat Lidia Buble.