O seara frumoasa, aceasta postare este cu o lebada minunata

Postarea a strans 69 de like -uri in grupul Romanai Noastra

Postarea este urmatoarea

 

Comentariile relevante sunt urmatoarele

Vasilica Petre
Un ministru al sanatatii pe care romanii il asteptau de mult,un om responsabil si OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT.Doamneajuta sa aiba o activitate corecta pt sanatate

Victoria Fugarelu
Prapaditii naibii, au legat de parca mai fugeau criminalii voi sinteti care a-ti luat zilele care numai Dumnezeu este in drept. Voi sa va chinuiti rau pina va iese suetul.

Ioan Ardelan
Și în vîrful uniunii sînt același reguli ca si la noi, adică ești bună pînă te ocupi de alții și pe noi ne lași în pace dacă nu te conformezi ți se găsesc motive pentru care trebuie să pleci din funcție.

Domnica Alexandrescu
VASUL PE CARE-L DENUMIȚI „CASTRON ” ESTE , DE FAPT , STRACHINĂ . Și astăzi se mai mănâncă așa ,chiar și , în unele localuri unde servirea este tradițional ROMÂNEASCĂ .

Dragomir Petru
S-a fierbi pasulea in oala de pamant , crumpierii sai frigi in reln intr-o opinca de pamant si s-a bei apa din carseag ! Asta viata sanatoasa ! Fara E-uri carne de porc din cosina ta si din cand in cand un vitel de 300 de kg, Numai care nu munceau nu aveau dar restul se descurcau cu ce produceau pemtru ei si copii de la oras !

Ileana Bochis
Din = blid din lut= am mâncat, dar cu lingura de lemn, nu.Cu aceasta se întorcea (se amesteca) în cratiță. Cei care au mâncat cu lingura de lemn, sunt toți pe altă lume.

Marioara Cozma
Doamne,stau și mă întreb,oare la ce se mai roagă lumea în postul Crăciunului când ajungi să citești atâtea denigrări aduse unui semen de-al nostru,până la urmă! Nu cred că se cer păreri cât de frumoasă sau urâtă este poza. Oare știe cineva ce e în sufletul acelui om? Înainte de a scrie ,să ne gândim cum. Suntem cu toții OAMENI!!!!! Ps. Oana ,ești frumoasă!!!!!

Lidia Drimbãu
Tratati bolnavi egal fara spaga va obisnuiti nu vedeti in ochi vosti covit nici nu va mai intereseaza de alti bolnavi cu alte afectiuni niste mincinosi