O poza frumoasa cu taran noastra Romania, impreuna promovam Romania

Aceasta postare a adunat 59 de like-uri in grupul Romania Noastra

Postarea este urmatoarea

Cele mai relevante comentarii sunt

Valy Dumitrascu
La multi ani! Sănătate,mult respect! Esti singura persoana la care paparazzi nu au găsit nimic constând relațiile tale!

Lucia Basso
Sunteti tare bogați și tare minunați! Să vă dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si sa va bucurați de micuții ingerasi

Elena Gabriela Nemteanu
Tortul arata foarte bine!
Pentru mine,care locuiesc la Roma si vad Colosseo macar o data pe saptamana, as fi incantata sa-l primesc in dar de ziua mea. COMPLIMENTI!FELICITARI!

Eugen Suceveanu
E chiar foarte greu… Și cine are suflet să-l mânănce, să distrugă o asemenea operă de… artă (culinară cred), iar să-l păstrezi la un muzeu cam… imposibi… mare dilemă…

Ioana Tanasie
Multă sănătate și rugăm pe bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze frumoasa și bogata familie. Doamne ajută.

Ialcin Curtagi
Felicitari sa va dea bunul Dumnezeu multa sănătate fericire și crească mari Doamne Ajuta

Florica Alexandru
Felicitari domnu Rafila era de neoprit acest monstru de Arafat a facut mult rau acestei tari sa ia maruri acolo unde este locul lui….dar cel mai bine ar fi dat afara nu este de neinlocuit mai sint oameni mai destepti ca el de 10 ori.

Marioara Coman
Pentru ce avem minister ? Sa-l conducă altcineva ?Prea a luat toata răspunderea altora și făcea ce voia și cei in drept sa o faca si-au pierdut autoritatea , sper ca se va reveni la normal in sistemul sanitar și oamenii să poată merge la medic cu nădejde ca se vor vindeca ,nu altfel .

Geta Merjan
Doamne ajuta ca au putut sal dea afara macar daca lar inpusca cape ceausescu ca a facut rau tari noastre a omorit atitia oamenii tineri si batrini a dat foc la 14 spitale care ori Ars oameni fara vina criminalul acesta Arafat

Maria Savin
Sa va spuna , cite cadre medicale ( asistenti si doctori ) a prigonit acest instrument politic ,din tara unde s-au nascut ,studiat , statistica este in creerul lui , sau – secretizata -.Multi doctori din Romania corupta au dobindit cetatenie britanica , nici nu vor sa mai auda de Romania . Am scris de miliarde de ori pe facebook , despre fata mea ,cu doua rezidentiate in IASI , are interzis -libera practica -din anul 2000 . Domnul ministrul al tarisoarei noastre ,trebuie sa fiti —-de cuart —! Eu si fata mea ,ne-am considerat doamne de fier in Botosaniul corupt , fata este medic de familie cu cetatenie britanica , eu am rezidenta aici , ne consideram doua vaci nebune , care au tras si mai trag in jugul greu pus de injustitia din Romania . Am votat de aici ,pentru o Romanie normala ,amindoua , am fost tradate .