O poza din satul veciun cu o fanta veche . Ce amintiri iti trezeste ?

Poza a adunat 280 de like-uri a fost postata in grupul de facebook Romanai Noastra

Poza este urmatoarea

 

Printre cele mai apreciate comenatrii sunt urmatoarele

Paunica Angela
Ar trebui să vă gîndiți bine cînd faceti afirmați de genul ăsta, sînteți medic nu măcelar.rusine lasativa de profesat si gata.

Stefan Mizgai

La fintina cu compana bruton mandra tucema ! SA BEAU APA DIN GALEATA S-O NUO MAI UIT NICIDATA !

Mitisiani Constantin
Asa era ,se parlea porcul cu paie ,nu cu butelia ,Sa- l mancati sanaosi !

Aurelia Aurelia
Fetelor, mi-ați fost dragi! Îmi place această emisiune tare mult.Pe lângă ce faceți voi,mai vedem și locuri foarte frumoase.Îmi pare rău de voi căci nu ați ajuns în finală,dar tot câștigătoare sunteți.Succes pe mai departe.

Bogdanel Bogdy
Știu, ma-m bucurat și eu în Copilărie de cele 4 Anotimpuri adevărate !!!
Nu exista Crăciun fără Zăpadă, acuma a fost Crăciun și cu Ploi …..¡¡¡

Ionescu Mariana
Nu e o rusine sa fi sarac sufletul trebui sa fie bogat Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot binele din Lume copil frumos

Doina Varjoche
Postati poze din alte tari va pare ca in ROMANIA toti copii sunt bogati avem si noi foarte multi copii neferciti in tara noastra pe ei sa i postat intii si dupa pe altii straini imi pare rau dar asta este parerea mea si mio mentin sanatate!

Sandu Aurel
Sa înveți conștiincios carte la școală .Știința de carte te va scoate din SĂRĂCIE asa să știi tinere vlastar al vieții. Să înveți necontenit cu multă ambiție va fi doar în folosul tău și nimeni nu. ți va lua averea sublimă a cunoașterii. Mult succes și noroc să ai în viața. Sandu AURELIAN PITESTI

Mihaela Calin
Multă sănătate și felicitări ! Înseamnă ca sau căsătorit la 20 de ani sau poate mai devreme ! Și au frumoasa vârsta de 100 de ani !

Vasile Dobrea
Se pare ca are dreptate si ca la un momentdat plavanul ingamfat , arogant si prost ca noaptea trebuie sa dea socoteala in fata TUTUROR ROMANILOR pentru ”LUCRUL BINE FACUT”..

Aurelia Badea
Dat jos din funcție,luatu-i toată averea și lăsat sa muncească pentru un ajutor social !!! sa vadă și el cum trăiește lumea intr-o tara distrusa de un nemernici ca el !!!