Monica Pop a devenit bunică! Fiica celebrului medic oftalmolog a născut o fetiţă!

Prietenii apropiaţi au aflat că Monica Pop a devenit bunică.

Nu mai e un secret că Monica Pop a devenit bunică. Managerul Spitalului de Oftalmologie a scris un mesaj în care a mulţumit spitalului în care a născut Letiţia, fiica sa, care a devenit mamă pentru prima oară. “Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a „cunoaşte” un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare!”, a postat Monica Pop.

Monica Pop a devenit bunică: „Îngrijire la superlativ!”

„Mulţumim, cu recunoştinţă doamnelor Prof. Dr. Claudia Mehedintu, Dr.Raluca Pavelescu-ATI, Dr. Georgeta Pătrascu, -neo natologie, doamnelor asistente din secţiile de obstetrică (doamna asistenta sefă Vio) şi nou-născuti! Super-profesionisti, toţi! Curătenie, căldura, deontologie! Îngrijire la superlativ! Tuturor, gândurile noastre de bine şi recunoştinţă!”, a mai scris Monica Pop.

Monica Pop a devenit bunică: „Să vă trăiască nepoţica!”

S-a aflat că Monica Pop a devenit bunică. “Felicitări! Să trăiască în sănătate, bucurii, alături de părinţi şi bunici. Doamne ajută-i!….Să vă trăiască nepoţica!… Să trăiască cel mai mic membru al familiei și să aibă noroc!… Este cea mai mare bucurie, când vine un copil într-o familie, este o minune!”, i-au transmis amicii Monicăi Pop. Letiţia, fata Monicăi Pop, s-a măritat în iunie 2017 cu iubitul ei, Ianoş.