Momente grele pentru „Micul Hercule”! Fratele lui a fost operat de urgență

Giuliano Store, puștiul care a fost supranumit „Micul Hercule” la o vârstă foarte fragedă, datorită forței uluitoare de care dă dovadă, a trecut recent prin momente cumplite.

Fratele său mai mic, Claudio, a fost operat de urgență, imaginile de după intervenție fiind făcute publice chiar de tatăl celor doi.

Claudio, fratele celui supranumit „Micul Hercule”, a ajuns pe mâinile medicilor. Giuliano, care a ajuns chiar în celebra Guiness Book datorită exercițiilor sale fizice spartane, a tot petrecut timp în compania fratelui său. Cei doi s-au apucat de box împreună, o practică ce, cu siguranță, i-a adus mai aproape.

Fratele lui Giuliano Stroe, operat de urgență
Antrenamentele au trebuit să fie, însă, stopate, având în vedere că Claudio a fost nevoit să fie operat de urgență. Iuliano, tatăl celor doi, i-a ținut tot timpul la curent pe fani și pe admiratori, postând și niște imagini de după intervenție. Potrivit acestuia, operația a fost un succes, iar Claudio a fost deja externat.

Nu se știe exact ce probleme de sănătate a întâmpinat fratele lui Giuliano Stroe, însă din imagini reiese faptul că a fost ceva în zona abdominală. Au existat păreri că cel mai probabil a fost o operație de apendicită, ceva considerat destul de banal.