Mi-e dor de iernile de altadata cand ieseam pe afara cu sania

Postarea mi -e dor de iernile de altdata a strans 400 de like uri

Postarea este urmatoarea

 

Cele mai interesante comentarii sunt urmatoarele

Petru Kocsar

La oraș nu este permis La sat nu mai sint copii asa cum numai bătrânii sunt mai bine o iarna blândă mai convenabil

Viorica Pascu
Dar ce îl privește pe el trecutul ,el a spus cu cite femei a umblat înainte ? Cînd un om pune asemenea întrebări înseamnă că nu te iubește ,trecutul fiecăruia rămîne trecut .

Florica Bălăceanu
Un om de nimic , ce poți săi ceri unuia care scârțâie la o vioara și își da aere de intelectual . Rade ca prostul tot timpul și vorbește gura fără el!

Smith Williams Anderson
Hai ca această întrebare a fost spusă doar ca să facă el audienta mare….la TV legenda spune ca soția nu sa prins de glumă și după reportaj ia pocnit 2 palme

Rusu Cornelia
Doamne lisus Hristoas te rog frumos ajutăne să fim sănătoși și copiii mei și nepoți Amin

Vali Viorica
Sănătate ….liniște sufletească familiei mele și la toată lumea! Doamne ajută! Amin!

Mariana Balint
Hallloooo cine tia spus ca multora le este rusine sa spuna ca au purtat uniforme la scoala ????? Mie una nu mie rusine ca am purtat uniforma si mai cred ca sunt milioane ca mine .

Tatiana Hrostea
Era foarte frumoși anii la școală fără tatuaje si știai de respect era obligatoriu dar era diferență știai care e fata si băiat și se învăța carte nu ca acum

Niculina Acatrinei
Da și era mai frumos fiindcă eram toți elevi și nu ne deosebiam unul de altul ca acum de nu mai știi care e profesorul și care e elevul.

Rosut Anca Melania
O mama nu isi va uita copilul niciodata! Doamne fereste de astfel de drame! Sa isi piarda o mama copilul! Nici nu este bine de gandit! Dar in acest caz… Doamne iarta _ma! Fosta sotie al defunctului, nora al fostei soacre… Nu a suferit destul oare? Este tanara! Viata merge mai departe! Era firesc sa isi refaca viata! Nimeni nu este de condamnat in acest caz nefericit!