Gigi Becali fentează restricţiile şi de Paşte: A explicat ce va face în Noaptea de Înviere

După ce s-a lăudat că se deplasează cu maşină fără să aibă la el vreo declaraţie de propria răspundere, acum, omul de afaceri şi-a expus strategia pentru acest weekend.

Gigi Becali face ce vrea în perioada în care alţii stau în izolare. Şi, ca de obicei, face turul televiziunilor, având intervenţii telefonice. Doar că, fotbalul fiind oprit, nu se rezumă la posturile de sport, ci vorbeşte şi la cele de ştiri.

De curând, patronul FCSB a povestit cum a decurs întâlnirea sa cu un echipaj de poliţie, deşi el nu deţinea declaraţia de propria răspundere în lipsa căreia alţii au primit amenzi de 2.000 de lei. Iar acum, într-o intervenţie la România TV, omul de afaceri a explicat cum va ieşi din casă şi în Noaptea de Înviere.   „Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport şi mă duc la biserici şi duc lumina. Merg eu cu un preot, cu maşina“, a spus Becali.   Potrivit ultimului anunţ făcut de ministrul de Interne Marcel Vela, în Noaptea de Înviere, lumina le va fi oferită oamenilor, la cerere, de către personalul clerical însoţit de maximum cinci voluntari. scrie adevarul potrivit ombun.net