Gheorghe Dincă ! Detaliul observat de anchetatori când s-au apropiat de peretele proaspăt zugravit, descoperit ieri

O nouă ipoteză halucinantă vine să se alăture celor care au fost lansate până acum în spațiul public. Ancheta în cazul crimelor din Caracal este în plină desfășurare, iar anchetatorii nu elimină nicio ipoteză de lucru. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, însă specialiștii caută, cu înfrigurare, probe care să confirme că ”Monstrul din Caracal” are și alte victime la activ.

Loading...

Un zid proaspăt tencuit a fost descoperit în casa lui Gheorghe Dincă, iar descoperirea i-a determinat pe specialiști să se întrebe dacă nu cumva zidul respectiv ar putea ascunde cel puțin urme de sânge, de unde și dorința lui Dincă de a le face nevăzute cât mai repede. Zidul nu a fost, încă, verificat.

Conform anchetatorilor, criminalul Gheorghe Dincă a aplicat mai multe straturi de ciment pe un perete, posibil pentru a acoperi urme de sânge sau alte probe biologice.

loading...

Informații de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că – din punctul lui de vedere – există o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, deoarece indiciile pe care le deține arată că anchetatorii… evită un scandal. Avocatul spune că sunt şi bijuterii care ar indica existența unei a treia victime.

Avocatul familiei Melencu susține că din datele și indiciile pe care le deține, în momentul de față, există probe care să confirme o a treia victimă a criminalului Gheorghe Dincă.

„Din punctul meu de vedere există probe pentru a treia victima omorâtă de Gheorghe Dinică. Din datele şi indiciile pe care le am se încearcă să nu se dea posibilitatea existenţei unei a treia victime decedată. Sunt indicii că anchetatorii se învârt că sa nu izbucnească un alt scandal. Se vede că INML nu face testul pentru a se confirmă posibilitatea existenţei unei alte crime. Sunt multe elemente în plus care duc la o alta posibilă persoana decedată, cum ar fi obiecte vestimentare şi bijuterii”, a declarat, pentru mediafax.ro, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Precizările avocatului Tonel Pop vin după ce specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure – în cazul Caracal -, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat – sâmbătă – DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Loading...