Fratele meu mi-a impletit parul , eu zic ca a iesit bine. Tu ce crezi ?

Postarea a fost publicata in grupul creat recent Cu Fuioru si a strans 100 de like uri intr o ora, in conditia in care grupul are 1,000 de membri

Postarea este urmatoarea:

 

Printre cele mai importante comentarii:

Lenuta Galea
Un frate talentat , dar care a avut și material pt exersat

Bardai Pusa
Ești splendidă! Felicitări fratelui, e artist!

Radu Maxim
Minunat sa l ingrijesti cu multa dragoste.

Gheorghe Pirvu
cosul,jumatate de fum va iesi pe cos iar cealalta jumatate va iesi pe la gratar,asta garantatva spun ,pentru ca eu am patit la fel,multumesc.

Marieta Virlan
Se macina porumbul sau griul, cind te intorceai spre casă, și te intilneai cu o persoană și te întreba de un vii, ii raspundeai da la MOARA!

Florin Ilie Chirita
cu toti spune-ti DA, Dar rupeți supermarketurile în doua si evitati taranii ca vând scump fara sa stie cineva cita munca si timp depun.
CHIAR VREI? mergi în piata si cumpara si pune poze cu ce ai cumparat si de la cine.

Croitoru Marian
Felicitări tatalui, foarte trista situație. Condoleanțe pentru pierdere ! Am un copil și eu dar fosta nu a murit ,dar din cauza democrației a preferat sa ma părăsească și sa fim doar părinți. Nu este ușor sa îți refaci viata după o pierdere sau eșec. Capul sus Dumnezeu are pentru fiecare ceva mai bun .

Filica Barea
Cinste lui, toate aprecierile din lume le merita și Dumnezeu sa- l aibă și pe el și pe copilașii lui în paza și sa le dea șanse bune în viata. Doamne ajuta !

Lidy Teo
Foarte frumos e tata lor cine sa ii crească statu acolo mai mult sunt chinuiți

Viorica Pascalau
Pe voi va ia prin surprindere orice nu ati mai văzut zăpada Doamne fereste ori cum voi nu sunteti pregătiți cu nimic va ia asa

Maria Savin
Obligatoriu , este sa platim impozite statului roman , nu inteleg ,de ce este preucupat de sanatatea victimelor injustitiei intr-o Romanie corupta . Am sperat , pentru o Romanie normala , dar , sper sa nu mor eu inaintea sperantei . Nu am murit cu jugul greu dus ,in Botosaniul corupt de pesedisti din anul 1972 pina astazi , din anul 2000 fata mea are interzis sa practice medicina in Romania corupta , pentru noi , boala (diagnosticul politic ) ne face sa credem ca tarisoara noastra ,in care ne-am nascut , invatat , profesat , impozite platite la zi , numai eu , este ocupata de cei care nu se mai satura de averi pe seama omului cinstit ,fara aparare . Nu uitati de legea divina .

Ciresica Popa
Astea se mai numesc vedete ????? Care vedete ????? Eu stiu ca vedetele au si ele un palmares au alta educatie si pregatire pe masura , dar astea poate erau de la serviciu salubritate daca se aflau in baie .

Viorica Rosca
Offf am pierdut o cand aveam 17 ani si acum pe Tatal meu cum sa mai rezist vu sufletul sfasiat de durere si dor.

Carmen Anatole
Cu cat mai multi , cu atat mai bine pentru el….inseamna ca el a fost alesul si nu mai cauta femeia.
O asemenea intrebare merita un raspuns sincer