Doliu în lumea muzicii din România.

Este doliu în lumea muzicii din România în ajunul Sfântului Ioan Botezătorul.

Un artist cunoscut a făcut stop cardiac, iar echipajul medical sosit de urgență în urma apelului făcut la 112 nu a mai putut face nimic ca să-l readucă la viață.

Cunoscutul taragotist Sergiu Cipariu a murit astăzi în urma unui stop cardiac, suferit în locuința sa din comuna Orlat, județul Sibiu. Medicii de la Ambulanța Sibiu, care au intervenit pentru a-l salva pe interpretul de muzică populară, au constatat decesul. Din păcate, era depășit din punct de vedere terapeutic. S-a declarat decesul”, au declarat reprezentanții Ambulanței Sibiu. Mai mulți artiști din muzica populară și-au exprimat public regretul plecării lui Sergiu Cipariu de pe această lume.

“Suntem mâhniți de aflarea unei vești triste…???????????? A plecat dintre noi un mare artist, prieten al Junilor Sibiului, prieten al familiei Macrea și al multor oameni care l-au aplaudat și l-au iubit… SERGIU CIPARIU…

Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanțe familiei! Ni-l vom aminti mereu prin talentul și jovialitatea sa, prin cântecele nepieritoare” este mesajul scris Silvia Macrea pe pagina sa de Facebook.

Sergiu Cipariu împlinise 70 de ani luna trecută. El era unul dintre cei mai cunoscuți artiști populari din țară și printre puținii taragotiști din România.