De ce nu are Florin Piersic o relație apropiată cu nepoții lui: „Ca bunic este inexistent”. Mezinul îi seamănă perfect

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori români, a vorbit despre relația lui cu familia sa, iar fiul actorului l-a descris pe tatăl lui în relația cu nepoții săi.

Florin Piersic nu are o relație apropiată cu bunicii

Florin Piersic a fost un tată absent, iar în rolul de bunic este la fel, potrivit spuselor lui Florin Piersic Jr.

El a spus și că au existat momente în copilărie când avea nevoie de tatăl lui, iar acesta nu era disponibil, fiind pe scenă.

Mai mult decât atât, Florin Piersic Jr. l-a caracterizat pe tatăl său drept un „bunic inexistent”.

„Ca bunic e inexistent! E foarte departe, și-a văzut rar nepoții, acum o săptămână l-a văazut pe Sasha pentru prima dată și el are deja un an”, a spus fiul lui Florin Piersic.

Florin Piersic, declarații dure după ce s-a zvonit că a murit

În pandemie, pentru că a dispărut din spațiul mediatic, mai mulți oameni au început să creadă că actorul a pățit ceva și s-a ajuns chiar la zvonul că el a murit.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul!

Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!»

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.”