CUM S-AU INFECTAT CEI DOI SOȚI DIN BLĂGEȘTI CU COVID-19 + CUM SE MUNCEA LA ACCES DIRECT. „ERA FOCAR, NIMENI NU PURTA MASCĂ” + „AM PLECAT LA TIMP ȘI…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița de la Acces Direct și soțul ei, Viorel, sunt infectați cu noul coronavirus.

Plimbați de la un spital la altul, cei doi au fost nevoiți să intre în carantină la domiciliu,după ce nu s-au găsit locuri pentru a fi spitalizați.

Fosta asistentă de la Antena 1, Emily Burghelea, scoate la lumină detalii șocante din cadrul emisiunii care rupe audiențele.

Emily Burghelea a spus adevărul despre Vulpița și Viorel și despre modul în care se muncea la Acces Direct, în pandemie de COVID-19.

La Acces Direct, nimeni nu ținea cont de măsurile impuse de autorități

La fel de sinceră și asumată, așa cum a fost mereu, Emily a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că echipa emisiunii Acces Direct nu respecta normele impuse de autorități pentru prevenirea infectăriicu noul coronavirus,

„Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută.

Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor!

Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități.

Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență,când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…

Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Ni se spunea că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească”

„Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întamplat.

Acces Direct a devenit un focar de infecție iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă.

La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască.

Cred că încă mai am acel clip în telefon. Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc.”