Crima care oripilează o țară întreagă! Copil de 11 ani găsit violat și ștrangulat pe un câmp din Ciolpani

Crima care a oripilat România s-a petrecut în februarie 2004 și nu s-a aflat nici în ziua de astăzi care este făptașul care l-a răpit pe copilul de 11 ani, l-a violat și l-a bătut, după care l-a lăsat să moară în gerul năprasnic.

Crima care oripilează o țară întreagă! Copil de 11 ani găsit violat și ștrangulat pe un câmp din Ciolpani
Ionuţ Gabriel Dragomirescu sau Iţă, cum era poreclit de cei apropiați era elev în clasa a IV-a la Colegiul „Mihai Eminescu” din Bucureşti și locuia doar cu tatăl lui când i-a cerut voie să iasă la joacă. Copilul a fost văzut pentru ulta dată în preajma unui vecin, în jurul orelor 20:30, ieşind dintr-un magazin aflat în zonă.

Apoi copilul a dispărut fără urmă și a fost găsit după 24 de ore la marginea unei șosele de lângă comuna Ciolpani. Iță era lovit în zona feței, avea mâinile și picioarele rupte și murise cu doar câteva ore înainte de a fi descoperit. Băiatul a încercat să se salveze târându-se pe câmp spre stradă, lâsănd în zăpadă dâre lungi de sânge, dar nu a mai suportat frigul de afară și durerile cumplite.

La prima autopsie, legiştii au concluzionat că moartea copilului s-a datorat asfixiei mecanice prin strangulare, însă după o expertiză medico-legală mai amănunțită s-a constatat că băiatul a murit din cauza hipotermiei și a agresiunii sexuale.

Profilerul Poliției Române a analizat cazul și spune că ancheta ar trebui reluată de la zero.