Cine se afla la volan în momentul producerii accidentului

Cornel Galeș,

soțul cântăreței Ileana Ciuculete, care a murit în urmă cu doi ani, din cauza unei ciroze hepatice, a murit într-un accident rutier, în apropiere de Valencia, dar nu se afla la volan, potrivit declarațiilor făcute de cel mai bun prieten al acestuia.

”În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars.

Mesajul postat de Cornel Galeș cu două zile înainte de trecerea în neființă! „Ai plecat după iubirea vieții tale, Ileana”

Cornel Galeș ar urma să fie înmormântat de Viviana, femeia alături de care încercase să-și refacă viața după moartea cântăreței de muzică populară.

”Presupun că Viviana, în primul rând se va ocupa de înmormântare, dar nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva. Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului. Cred că o să ne ocupăm noi, prietenii (nr. de înmormântare). El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ, dar cred că văzut la ştiri”, a mai spus Silviu Lepădat.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș. Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete înainte de tragicul accident: „Voi afla detalii de la poliție”

Cornel Galeş a fost căsătorit cu artista de muzică populară Ileana Ciuculete, care a murit în 2017, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice.