Cel mai fricos amant din lume. A sărit pe geam după ce soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră. Însă a uitat că se află la etajul 3. Ce s-a întâmplat cu el .

În momentul în care soțul amantei sale a intrat pe ușa apartamentului, un bărbat din Iaşi a sărit în gol de la etajul 3 al blocului.

El se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire.

După un apel la numărul unic de urgențe 112, care anunţa că un bărbat se afla întins pe jos, în fața unui bloc și pare căzut de la înălțime, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar în viață.

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigații, unde se află și acum în stare gravă.

Toată lumea a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, însă nu este așa.

Bărbatul de 50 de ani se afla într-un apartament situat la etajul 3 al blocului C 8.

Domiciliul bărbatului este în Voinești, însă el se afla la o femeie în vârstă de 55 de ani cu care ar fi avut o relație extraconjugală.

În timp ce se afla cu femeia, soțul acesteia în vârstă de 61 de ani a ajuns în apartament împreună cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Reacția amantului l-a șocat până și pe soțul trădat în dragoste.

După un schimb de replici dur, soțul înșelat a vrut să dea ochi în ochi cu amantul soției.

Nu prea a reușit pentru că amantul s-a încuiat în sufragerie.

Atunci, soțul trădat a vrut să spargă ușa de la sufragerie, să intre peste amantul soției sale, însă în momentul în care a pătruns în sufragerie, amantul a sărit în gol pe geam, informează RomâniaTV.