Cea mai şocantă previziune din istorie

Au trecut aproape cinci secole de când Nostradamus şi-a scris viziunile despre viitor.

Multe atacuri sângeroase, calamităţi naturale şi războaie s-au produs aşa cum Nostradamus a prevestit!

Nostradamus a anunţat câte ceva şi despre un război mondial, iar informaţia poate fi considerată preţioasă, mai ales în contextul actual dintre SUA şi Iran.

Nostradamus a prezis pentru anul 2020 că distrugerile vor pierde din amploare. Cu toate acestea, până în 2023, conform previziunilor sale, ar urma un al Treilea Război Mondial. Apoi, spun profeţiile lui Nostradamus, Rusia ne va cuceri.

Tot Nostradamus spunea că, de fapt, anul 2015 marchează, cumva, începutul celui de-al Treilea Război Mondial, din cauza fanatismului religios. Până în 2023, Nostradamus anunţa că o treime din populaţia lumii va pieri, iar unele ţări vor fi grav afectate.

Baba Vanga, previziuni la fel de cutremurătoare
Baba Vanga, cunoscută şi drept „Nostradamus din Balcani”, a spus omenirii înainte de a muri, în anul 1996, ce are să se întâmple. Pentru anul 2020 Baba Vanga anunţa o serie de cutremure în mai multe ţări şi un tsunami care va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o parte din China.

Despre Rusia, Baba Vanga spunea că va fi lovită de un meteorit, iar după această tragedie, va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin. De cealaltă parte, nici America n-ar scăpa aşa uşor. Vom afla că Donald Trump suferă de o boală.

Apoi, pentru următorii cinci ani, Baba Vanga anunţă că Europa va fi pustiită, iar în anul 2028 se va dezvolta o nouă sursă de energie. În anul 3797 Terra ar urma să rămână nepopulată.