Au fost nascute la cateva secunde distanta

O fotografie noua ce prinde bine pe grupul de facebook este cu 3 gemene care isi serbeaza ziua de nastere

Aceasta a strans 1,200 de like uri si 200 de distribuiri

 

Printre cele mai bune comentarii sunt :

Dragomir Viorica
La mulți și BINECUVÂNTATI ani cu multă sănătate dragelor

Axinte Rusu Rusu

La mulți ani și multă sănătate să vă dea Domnul să aveți noroc în viață Doamne ajută

Despina Darie

La multi ani fericiti si sanatosi,sunteti niste scumpe!!!!!

Silvia Andrei
Este mare păcat că soacra nu poate vedea nimic altceva decât durerea dumneaei, este de înțeles prin ce trece dar a fi putut păstra o relație bună cu nora din iubire și respect pentru fiul ei. Am o prietena care a trecut prin aceeași tragedie dar își iubește nora chiar dacă sa recăsătorit și a făcut cu un copil , o ajută și o susține în tot ce face ” Fata iubită de fiul meu este o fiică pentru mine pentru tot restul vieții mele „‘ asta declara tot timpul

Doina Marinescu
Sunteți răutăcioși cu toții nu știți ce înseamnă să ți pierzi singurul copil,durerea este imensa,rugati-va sa nu vi se întâmple și vouă la fel ca altfel ați privi lucrurile și v-ar durea enorm.Dzeu sa l odihnească în pace.

Popa Maria Simona
Mai bine tăceai doamna și stăteai cu suferința ta acolo este de Doamne ferește prin ce ați trecut dar ori ce om are dreptul la viață nu trebuie sa judecăm că și-a refăcut viața acea fata fosta nora

Maria Cioran Ilea
Dumnezeu sa_ l odihnească,pe mama sa sa o întărească, iar soția nu a avut nici o vina viata își urmează cursul,asta nu înseamnă că nu_ are în rugăciunile ei,pe fostul soț,Sa nu mai judecam .

Ana Sechel Botis
Ce ati vrut sa facă doamnă ? Va inteleg foarte bine durere nu se poate compara cu nimic,viata merge inainte ia e tînăra nu putea sa rămînă la infinit singură!