Asa era odata poza din trecut

Aceasta postare a strans un numar de 200 de like uri

300 de distibuiri si 120 de comentarii

Postarea este urmatoarea

 

Printre cele mai importante comentarii

Mitisiani Constantin
Dumnezeu sa- l ierte pe feciorul domniei sale !Numai mama sa nu fii cand trebuie sa- ti inmormantezi feciorul dar ,,viata merge mai departe ” !

Simona Liliana Nutulescu
Voi va spuneți părerea,pro și contra pentru văduva lui Bogdan(Dumnezeu să-l odihnească!),iar domnul Oprea Gabriel stă liniștit la căldurică!

Geo David
O înțeleg foarte bine pe mama lui Bogdan dar trebuie ca fosta nora este o femeie tânără și viata merge înainte. Păcat ca nu au păstrat o relație frumoasa în amintirea lui Bogdan.

Ana Craciun Petrescu
Viața merge-nainte, vrei nu vrei ! Eu am fost in situația asta și știu că ai nevoie de un ajutor ! Doar că la mine soacra a fost cea care a pus problema refacerii vieții, fiindcă eram tanără ! Asta nu înseamnă că l-am uitat sau îl voi uita vreodată !

Viorica Parfenie
Dar ce-ar fi putut face?Si daca se punea linga el in sicriu nu-l invia.Nu cred ca nu a ramas marcata,dar viata are regulile ei. Impacati-va cu ideea si da-ti dovada de intelepciune.Sanatate sa aveti amindoua.

Lili Nedelescu
Citesc și răutăți și mai puțin ,, bune” dar este foarte greu că mama să-ți îngropi copilul.A ținut doliu nu s- a căsătorit repede e tânără și își face un viitor.

Gabi Chita
Și ce voia să rămână singură,așa tânără,nu l a omorât ea,a fost un accident și nu trebuie să judecată fata că dacă ar fi murit ea ,el nu se mai căsătorea?? ?? Asta viața ……. trebuie să meargă înainte, și dacă rămânea necăsătorită , tot nu l mai putea aduce înapoi pe el…….se căsătoresc ei oameni în vârstă, și numai dau explicații nimănui, așa și fata asta tânără,nu trebuie să stea singură toată viața……

Sebastian Molfa
Doamna soacră ,dar ce ai vrut ca nora să facă păianjeni la pizdă, dacă era invers cum era, viată merge înainte,, Dumnezeu să-l hodineasca