Anunț important pentru români! Ce este complet interzis de 1 mai

Pandemia a încurcat planurile multor români și situația este extrem de complicată.

Mai sunt doar câteva zile până la 1 mai și autoritățile deja anunță ce restricții vor fi ridicate și ce măsuri rămân în vigoare până de Paște.

S-a aflat acum și ce va fi complet interzis de 1 mai și de Paște, pentru ca riscul de îmbolnăvire să fie scăzut și lucrurile să nu se complice.

Petrecerile interzise de 1 mai

S-a anunțat deja că autoritățile au decis ca litoralul să se deschidă de la 1 mai. Sezonul estival este tot mai aproape și oamenii deja și-au făcut planuri pentru vacanța de Înviere.

Totuși, oamenii vor trebui să respecte anumite restricții pentru a se putea bucura de o vacanță în siguranță.

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat la ce restricții trebuie să ne așteptăm în minivacanţa de 1 Mai, având în vedere că situația continuă să fie dificilă în țara noastră.

Ministrul Lucian Bode a explicat că toate cluburile rămân închise de 1 mai și de Paște, chiar dacă începe sezonul estival.

Chiar dacă circulația va fi permisă și pe timpul nopții de Înviere, restricțiile legate de organizarea de petreceri și evenimente, fie ele și private, rămân valabile.

Ministrul asigură că restricțiile vor fi ridicate treptat, dar acum nu este cazul, pentru că lucrurile sunt îngrijorătoare.