Alerta in Romania. Carla, copila care a fugit de acasa ca sa se marite cu un sofer de TIR. Cati ani are barbatul

Stare de alerta in Romania.

O familie din Cavnic isi cauta disparata fiica de 17 ani, dupa ce tanara a fugit de acasa ca sa se marite cu un sofer de TIR.

Carla este data in urmarire generala, iar politia a facut primele precizari.

Situatia incredibila intr-o familie din orasul Cavnic.

Fiica lor de 17 ani a fugit de acasa si a anuntat pe o retea de socializare ca a acceptat cererea in casatorie a iubitului ei, un barbat de 40 de ani, sofer de TIR.

Totul s-a intamplat din cauza faptului ca parintii fetei nu au fost de acord cu relatia fiicei lor. In urma unor certuri, Carla a decis sa fuga de acasa.

Familia tinerei s-a panicat dupa disparitia ei si au sunat la numarul de urgenta 112. Oamenii legii au deschis un dosar de lipsire de libertate.

Oamenii legii informeaza faptul ca tanara are 1,64 m, 67 de kilograme, par saten cu suvite mov si ochi caprui.

In ziua in care a plecat de acasa, Carla era imbracata cu un tricou negru, o pereche de pantaloni albi cu dungi negre si o bluza albastra.

„Politistii din Cavnic au fost sesizati de catre un barbat de 52 de ani din Cavnic, cu privire la faptul ca fiica acestuia, in varsta de 17 ani, pe fondul unor discutii in contradictoriu, a plecat voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors acasa.

Persoana in cauza a mai fost plecata voluntar de la domiciliu, fiind gasita si predata parintilor, nefiind victima vreunei infracțiuni”, au transmis autoritățile.