A fost amanta propriului tată: „Mă viola în fiecare seară până m-am îndrăgostit de el”

Ea este Livia din orasul Bran, o tanara de 24 de ani, care si-a recunoscut fapta chiar in fata mamei.

Pe cand avea doar 15 ani si-a inceput viata sexuala cu un coleg de clasa. Totul i s-a parut doar o joaca si mai mult o curiozitate satisfacuta.

Cand avea 17 ani, mama ei a plecat la munca in Italia pentru a intretine familia. Tatal ei lucra la un depozit din oras, iar banii nu ajungeau pentru cei trei copii de acasa.

Livia era un copil exemplu la scoala, participa la olimpiade si nimic din comportamentul ei nu trada ca ceva rau i se intampla acasa.

„Dupa ce mama a plecat in Italia, tatal meu se imbata tot mai des si in fiecare seara abuza de mine.

Nu ziceam nimic, nu indrazneam sa spun asta cuiva, iar el ma ameninta ca daca spun ma omoara cu mana lui.

Fratii mei erau mai mici si nu stiau ce se intampla. M-a violat constant timp de 3 ani. O consideram deja ca pe o datorie. Nu il suportam pentru ca simteam mirosul de alcool statut care ii iesea prin piele cand transpira deasupra mea.

L-am urat pentru ca nu am putut sa imi fac o relatie, pentru ca imi era frica de atingerea oricarui baiat si pentru ca din cauza lui nu am reusit sa iau nici la facultate.

Cand aveam doar 18 ani am intrat intr-o depresie profunda si am stat mai mult inchisa in casa. Visam zi de zi cum evadez din acel cosmar, cum o sun pe mama si ii spun tot. Insa, ea muncea din greu sa ne trimita bani si nu merita sa stie asta.

Mai tarziu am aflat ca ea deja isi gasise pe cineva acolo, de aceea nu mai venea nici acasa.

Pe la 20 ani ceva s-a intamplat si nu am explicatie pentru asta. Tata incetase sa ma mai violeze, isi gasise pe cineva.

A adus-o acasa, devenind mama noastra vitrega. Atunci m-a incercat primul sentiment de gelozie. Mi-am dat seama ca intr-un fel iubeam omul care imi facuse rau atatia ani. Era dragoste sau doar atasament, nici nu stiu ce sa zic.

La 21 de ani m-am angajat, am plecat de acasa si m-am dus la un psiholog, care m-a facut sa inteleg ca sufar de un sindrom, acela de a te indragosti de propriul violator…”

„La 22 de ani am plecat in Italia la mama. Acolo i-am povestit prin ce am trecut in toti acesti ani. Nu i-a venit sa creada si m-a certat rau pentru ca am stat si am indurat si nu i-am zis nimic. Am consultat mai multi psihologi acolo, iar astazi sunt un alt om.

O sa raman cu sechele pe viata, dar pot sa povestesc si sa trag un semnal de alarma cu privire la aceste abuzuri. Vorbiti, luati atitudine, nu indurati si nu acceptati nici macar o vorba de jignire.”, a declarat Livia.