Postarea care a strans 200 de like uri in grupul Romania Noastra

O noua postare virala a strans 209 like uri in grupul romania noastra

Postarea este urmatoarea

 

Cele mai urmarite comentarii sunt

Gabriela Vlad
Toată admirația, dar, copile mergi la școală și învață să ști mult mai mult în viata, decât sa fi cioban, văcar și sa ai parte de tot ce îți dorești!

Floricuța Chinan
Doamne ajuta să fi sănătos și fericit și să ai parte numai de bucurii și împliniri și tot binele din lume. LA.MULTI ANI!

Aurica Moldovan
Copil frumos tu nu esti sarac sa stii ca esti mai bogat cu mult decit alti copii care stau numai pe ghegeturi ! Sa fii sanatos si sa cresti mare si fericit

Finta Florica
Nu fi supărat , ești un copil minunat faci parte dintr-o familie de oameni gospodari , te rog primește aceste inimioare de la această domnișoară , felicitări .

Terezia Fechete
Iesti un bun gospodar de mic copil
Dumnezeu sa te bine cuvinteze alaturi de Părinți tai care te-au crescut cu mult respect
Bravo iesti minunat

David Bucurescu
Este frumoasa dar doar ca dizain randament nu o sa mai dea precum soba faianță ia închis toți pori și nu e ok (părere mea )

Dumitrescu Florin
Felicitari.
In primul rand din ce este facuta ca nu vad cahle,teracota. Apoi vreau sa va intreb cat lemn bagati pe zi in ea. Am si eu ceva asemanator dat consuma multe lemne.
As dori sa imi spuneti cate fumuri are si cum sunt pozitionate. Multumesc.

Rodica Nicu
Bogat în suflet. Să faci aranjamente de sărbători să pui ornamente în casă și afară înseamnă să ai un suflet curat și plin de bucurie. Sănătate multă și sărbători liniștite cu multă pace în suflet!

Rodica Patea
În astfel de case sărăcăcioase dar îngrijite găsești oameni muncitori care întradevăr sunt săraci material dar sunt multe mai bogați spiritual iar la acest nivel de bogăție nu vor ajunge niciodată che vanitoși ce e avari cei mândri oamenii simpli în general dețin cea mai mare bogăție